Gräddglass
3 åggulor
3 msk florsocker
3 dl vispgrädde
Förslag på smaksättning
2 tsk vaniljsocker
eller 100 g hackad choklad
Till ananansparfait
2 burkar krossad avrunnen ananas
Till bärparfait
1/5 liter färska eller frysta bär, tillägg socker efter smak
Vispa gulor och socker pösigt. Vispa grädden. Blanda den med äggsmeten och någon smaksättning. Häll glasskrämen i en rund skål, kransform eller avlång bakform. Täck och ställ i frys, frystid 3-4 timmar.
(Jag lagade med hackad mjälkchoklad och vitchoklad, det blev mums!)
2 kommentarer:
GLASS?????? Va förvånad jag blir... =) hihi. söta bilder du lagt upp!
Hör av dig om du har tråkigt nån dag, är ledig denna vecka till!
PUSS
Haha, men jag la faktiskt upp det på begäran =)
Jag har nog tråkigt mest hela tiden, haha.. Ska luncha med Milis imorgon kl. 13, vill du komma med?
Puss
Skicka en kommentar