tisdag 18 maj 2010

Bm

Då var ännu ett besök hos bm avklarat! Jag gnällde lite över mina fötter och min halsbränna.. Hade inte stödstrumporna på mig och det fick jag nog höra, haha.. Men vem fan vill gå runt i stödstrumpor i den här värmen? Men jag lovade henne att jag har dom på så mycket som möjligt och att jag tar på dom framåt eftermiddagen sen.. Halsbrännan finns inte så mycket att göra åt, jag tar ju gaviscon men skulle även kunna köpa lite tabletter. Blodtrycket var bra, HB- har aldrig varit så högs som det var idag: 124! Kors i taket! Så nu kan jag äntligen dra ner lite på järnet.. Ett piller mindre varannan dag alla fall=)Sen är ju proteinet då 4+ som vanligt.. Men det är ju som det är. Var och lämnade nya prover idag inför fredag också.
Bebis hjärtljud var lika fina och starka som alltid, sf- är 37, ligger fortfarande med huvudet neråt och är nu så gott som fixerat!!

Sen läste hon Korvelas diktat från senaste ul för två veckor sedan.. Där stod en sak som han inte sade något om till oss då vi var där.. Ännu mer grejjer bara. Måste höra med honom på fredag om vad detta innebär. Jag blir så trött. Men vårat hjärta mår bra alla fall, och det är huvudsaken!

2 kommentarer:

Cindy sa...

Hoppas det inte var nått allvarligt, då måste dom ju säga det vid ultraljudet !? Lycka till iallafall och hoppas du får det svar du vill. Skönt att Hb gått upp. Sköt om dig.

wimsis sa...

Ja, man skulle ju tycka det alla fall! Kanske han sa nåt, han är ju inte den mest tydliga direkt=) Tack detsamma!