söndag 26 september 2010

Motionera

Idag var planen att åka på hundutställning för att titta på staffar. Men när man har barn tar allt lite längre tid än vad man tänkt, vilket resulterade i att vi missade staffarna med typ 10 min. Jahapp. Men vi såg några jätte fina som var färdiga. När jag såg dessa praktexemplar fick det mig att misstänka ännu mer att Donya inte är renrasig. Inte för att det spelar nån roll, hon är ju finast ändå. Men inte ser hon ut som en staffe brevid de som var på utställningen :)

Efter utställning åkte vi en sväng till C´s syster, sen till hans föräldrar och slutligen till sparhallen för att handla lite. Så fort vi kom hem får C ut på motionsrunda, planen var att han skulle springa 10 km ;) Vi får väl se vilket skick han är i när han kommer hem, hunden tog han med sig också för att göra det ännu svårare, haha. Anledningen till motionerandet är ju då att det är kanonloppet 9 oktober, så går det bra kanske han kommer vara med!
Jag och Liam slappar på soffan ;)

2 kommentarer:

Cila sa...

De är ju precis som med Ziva då, Syrrans rottis.
Hon fick höra ev en annan som köpt hund från samma uppfödare, som undrade varför han inte tog mer betalt för hundarna. Då sa han att det fanns..va de schäfer i dom!!
Den infon har han aldrig lagt ut i sina annonser eller till syrran när hon hämtade ziva!
Sjukt dåligt!
Så har man ingen stamtavla på hunden så kan man kanske aldrig veta till 100%..

Men som du säger, hon är ju fortfarande fina Donya! Samma gäller Ziva. :)
De kvittar ju om det är 100 % eller inte..
Men för vissa är de ju viktigt.. :)

Gash..Vilket babbel! :D


Puss!

wimsis sa...

Till oss sa dom att de inte hade stamtavla för att deras mormor kom från holland el nåt liknande, kommer inte riktigt ihåg. Vi fick ju träffa pappan (el, hanen hon påståd att var pappan alla fall) och han var en jätte vacker staffe. Men ja, hon är för hög och har inte det där jätte breda huvudet de ska ha..

Ännu mer babbel, haha..

Puss puss