tisdag 28 september 2010

Finally!

Nu ÄNTLIGEN har grävaren kommit hit! Så nu håller han på och förbereder för grunden, det kom just ett lass grus! C pratade med elementbyggen tidigare och det lät som att de skulle börja med grunden ganska snart! Weee!
Det lite tråkiga är ju att halva gräsmattan försvann och resten är förstörd.. Nåja, vi får göra om det nästa år bara! Vi ska ju för större hus för tusan! Nu ska ni trycka "gilla" :)

5 kommentarer:

Marie sa...

Går det bara att trycka gilla en gång?????? =)
Va spännande!!!!!! iiiihh.. tänk va fint det kommer att bli! Skönt med ett stort hus, nybyggt och fräscht... åh va avis jag blir! kan ni inte bygga till en liten del åt mig me? =) Säg till om ni behöver barnvakt nu när det ska byggas!

wimsis sa...

Tja, garaget finns ju alltid ;) Du, vad gör du imorgon förresten? Jag skulle behöva gå på stan en stund och ev. pröva lite kläder och då kan det vara bra med lite barnpassning och smakråd? Har du möjlighet att komma med?

Cindy sa...

Spännande!!!!

Marie sa...

oj, det beror på vilken tid? Jag och två till från klassen ska plugga inför tentan på torsdag.. dom kommer hit efter 10 nångång tror jag. Tänkte föreslå att vi sku på stan på lördag, men antar att du ska ha kläder till dopet?

wimsis sa...

Vet inte riktigt vilken tid än.. Jag kan slå en signal när ja åker. På lördag är ju dopet, så du kan jag ändå inte gå på stan :)