tisdag 14 december 2010

Så där ja!

Nu ska vi se om jag hinner få ihop ett inlägg, Liam ligger ute i vagnen och sover, det gäller att passa på :)

Igår var vi till rådgivningen igen för att Liam skulle få sina vaccinationer. Han var så duktig så, visst skrek han, men inte alls på samma sätt som sist. Nu kunde han "glömma bort det" snabbt. När han fick andra sticket reagerade han inte förs heller :) Men inatt hade han feber.. Han var så varm, hjärtat. Var bara att tempa = 38,8 och sedan in med en supp. Han fick sova mellan oss i stora sängen, när ska man annars få sova i stora sängen om inte när man är sjuk. Men nu mår han fina fisken igen. Men fy sjutton vad man känner sig maktlös när ens barn inte mår bra eller har ont. Skulle göra vad som helst för att ta smärtan ifrån dem..

Imorse blev man gräsänka igen, mannen åkte på jobb. Så nu är vi ensamma fyra veckor igen. Ingen pappa hemma över varken jul eller nyår.. Men men, han är ju hemma nästa år när Liam förstår betydligt mer. Men vet ni? Om exact en månad sitter vi på planet till Thailand!!!!!!!!!!! Underbart!

Igår var de här och byggde igen, nu har vi bla. fått ytterdörren på plats, lite mellanväggar har kommit upp och på nästan hela taket nere har det kommit gips. Så det tar sig! Men nu vet man ju som vanligt inte när de kommer igen.
Badkar har vi bestält också :) Så det kommer vi hämta från min mormors adress i sthlm efter resan. Nu väntar vi på lite offerter på trappa också, så allt tar sig sakta men säkert!

Nu ska jag sluta babbla på och slänga in lite bilder istället!


Världens sötaste tomtenisse <3




Nya gåstolen!




Normala familjen, haha


El..


Mer el.


Vår hund som alltid sitter så fint ;)

Inga kommentarer: