lördag 11 december 2010

Landet i väst

Igår var vi ju då till landet i väst. Men det blev ingen värme/vattenpump. Detta eftersom vi fått offert på ett riktigt bra pris, men innan vi skulle åka fick vi veta att det priset tydligen var EXKLUSIVE moms, vilket i sin tur betyder att det hade blivit dyrare för oss att ta pumpen därifrån än köpa den hemma. Jäkla stil, hade inte C frågat hade de inte sagt nåt.
Vi åkte till Arninge istället där vi handlade lite fläktar till badrummen, utelampor, lära gå stol till Liam, massa blöjor, våtservetter och barnmat och en massa mer. Och det var otroligt skönt att komma hem med tidigade båten.
Liam var ju hos sin farmor och farfar, och det hade gått så bra så! Han hade varit så snäll och go, det hade varit vid ett tillfälle som han hade varit riktigt lessen.. Det verkar som att han nu reagerar när inte mamma och pappa är där. Gulle.

Idag har vi varit på babysim, vår prins var lika duktig som alltid! Det borde bara vara en gång kvar den här terminen, lite trist. Men det ska väl börja till våren igen. Och fatta, om fem veckor åker vi till Thailand!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: