tisdag 2 november 2010

Snoris

Skrev tidigare om att jag hade inspiration att gå igenom garderoben. Jag gjorde det i lördags och det resulterade i att min systerdotter fick två påsar med kläder och så har jag en stor IKEA påse med kläder som ska slängas. Och vad det känns bra att det är gjort nu! Idag tog jag även tag i strumplådan :) Fast ett antal som kasserades i "ensamma strumpors klubb". Vart tusan försvinner strumporna egentligen?!
Jag har även tagit ur gamla sängkläder och tvättat, nu återstårb bara renbäddningen. Oj vad skönt det ska bli att sova i rena sängkläder.

Liam var jätte snorig inatt vilket resulterade i att han vaknade flera ggr. Stackarn. Man märker tydligt på honom att det inte är som det ska. Han har inget tålamod överhuvudtaget. Hoppas att det här ska gå över snart!

Min mor och far kom över tidigare. Pappa bar lite ved till köksdörren åt mig så jag inte behöver gå så långt. Sen skruvade han fast ena sidan på spjälsängen. Jag försökte själv i söndags men det höll på att sluta med att jag hade kastat ut den och tänt eld på den. Så bra gick det. Jag och pappa tog även en promenad med hundarna medan mamma var med Liam. Snacka om att jag behövde lite frisk luft, gud så skönt det var.

Inga kommentarer: