torsdag 28 oktober 2010

Hoppsan!



C bokade just resa till Koh Samui i januari åt oss tre! Shit, jag ska till Thailand igen! Och den här gången tänker jag inte ha elefantfötter ;)


Snygga va?

6 kommentarer:

Yenny sa...

Åhh! Koh Samui e underbart. :)
Hur många veckor?

Linda S sa...

åh va skönt o komma bort:)

wimsis sa...

Yenny: Två veckor blir det! Jag har velat åka till Koh Samui i flera år, men nu äntligen!

Linda: Ja, det ska bli helt underbart!

Elin sa...

Neej, vad jag är avundsjuk!!!:) Jag vill oxå resa!!! Och det värsta är att vi antagligen skulle ha råd med det lite längre fram bara vi skulle spara lite, för vi får ändå lite pengar tillsammans.. men när båda är shoppinggalna... har inte ens tänkt tanken på att resa för det har varit en omöjlighet så länge för mig, men nu ska jag prata med gubben och säga att vi måste spara. Tack för att du nämnde resan!:)

Annica sa...

Men Ååååå vad härligt!!
Önskar så att vi skulle åka nästa år,men det är väl bara att inse att de inte blir ngt... att åka m ngn som är ca 8v känns inte så lockande just nu, men vem vet, kanske vi får en snäll unge och då kommer man nig ångra sig!

wimsis sa...

Elin: Klart ni ska ut och resa, alla behöver komma bort ibland! Och det är du värd efter allt du varit med om. Så prata med gubben och boka!

Annica: Vem vet, ni kan ju få en snäll liten krabat som bara sover, äter och bajsar :) Det finns ju alltid sista minuten ;)