tisdag 17 augusti 2010

Helgen

Fy vilka drömmar jag haft inatt! Vaknade kl. 10 och var helt slut. Lillkillen har nog också haft/har en jobbig natt. Han har legat och vridit och vänt på sig, stackarn har jobbiga gaser i magen :( Men inte att han skulle skrika, stönar bara lite.

Kantarellsöket i helgen gick över förväntan! Donya var så duktig och hittade kantarellen nästan varje gång vi bad henne söka. Visst var det en massa distraherande faktorer där som 5 el 6 andra hundar, därav hennes bror Nasse som är hennes bästis. De satt och tittade på varandra och grät när de inte fick träffas, haha.. Stackars vovvar.
Nu gäller det bara att vi ska fortsätta öva med henne, hur är långt ifrån fullärd, men hon kan grunderna och även vi, så det här ska nog bli bra!

Annars då.. Vi tog båten till Bovik i lördags efter kursen när det var så där äckligt varmt. När vi skulle åka hem vällde det in tjock dimma.. Inte så trevligt. Tacka fan för att vi hade gps, C litade blint på den (man såg absolut ingenting) och hem kom vi. Jag satt fram i ruffen med Liam och hundarna, Liam sov förövrigt gott i båten som vanligt!

Igår uträttade vi ärenden på stan och tog en tur till Eckerö för att kolla in poolerna i käringsund. Passade även på att äta där, men det var ingen smaksensation, inte pizzan alla fall. Sen gjorde vi en sak till =) Men återkommer om det senare idag, ifall det inte blir nåt!

Liam är för härlig, han pratar på utav bara tusan när han känner för det <3 Mammas fjunis!
Jag lovar att jag ska lägga in lite bilder vid tillfälle, ska bara föra över dom :)

Inga kommentarer: