måndag 16 mars 2009

Dia Psalma

Är hemma på lunch nu, måste tillbaka till skolan en stund och träffa en lärare. Suck. Denna lärare är den jobbigaste och mest opedagogiska i världshistorien. Men efter det ska jag träffa C =)
Började med trauma och akutsjukvård idag, spännande!
Vet ni vad jag kom på just? På lördag är det äntligen Dia Psalma! Yeyy! Vad jag har väntat, vad kul vi ska ha! Ge mig lördag nu! Eller nej, ge mig torsdag, då ska jag på äventyr, hihi. Får se hur det ska gå!

5 kommentarer:

Marie sa...

du verkar så glad å uppåt gumman, e helt underbart att läsa din blogg här på andra sidan jorden. Har fröken tid på torsdag eller fredag? Kommer hem torsdag morgon, men måste sova en stund då, resan hem tar ju 24 timmar eller mer så..

wimsis sa...

Jag är verkligen uppåt också kan jag lova! Jag tror tyvärr att jag åker till sverige på torsdag vid 16tiden, men vi kanske hinner träffas innan det???

Cila sa...

Sverige?? Nej nu börjar det bli dags för ett skvaller samtal så jag får höra det senaste ;)
Puss

Marie sa...

hur länge blir du i sverige då? risken finns att jag sover ett tag på torsdag... men om du är hemma till fredag kväll kan vi väl träffas? puss

wimsis sa...

Haha.. Cila, ringer dig ikväll och skvallrar lite =)
Marie, förstår om du behöver sova, vet inte vilken tid jag kommer hem än men hör av mig när jag vet! Hoppas du får en bra resa hem till kylan..

Puss