söndag 11 juli 2010

Utflykt

Hej hopp!
Anledningen till bloggtorkan är att vi stack iväg till Kökar en sväng onsdag-fredag, lite spontant så där! Så nu har lillen även åkt båt för första gången, och det gillade han, var ju världens största vagga :P
Mina föräldrar var där ute så de fick tid att gosa med lillen nu, de har i princip varit där ute sen Liam kom till världen så det uppskattades. Vi hade inte sagt att vi skulle komma, så vi släppte Donya och så skenade hon in i huset, haha. Mamma kom utspringandes och började nästan gråta, hon är rolig min mor :)
På torsdagen var det ju superfint väder så vi åkte ut till en ö som heter Utö, vi hade inte varit där sen jag var ca. 5 år. Det ligger så pass långt bort så det måste vara väääldigt fint väder om man ska kunna ta sig dit, så det var riktigt skoj! Annars har vi bara slappat, fått maten serverad =), badat bastu, myst och haft det bra!

Vi var till rådgivningen för andra gången innan vi åkte, lillen vägde då just under 4 kg, växer så fint så!
Annars är han fortfarande väldigt snäll och go, han har nog haft lite magknip men det är inte långvarigt. Han har nu även fått sina första D-vitamin droppar, två veckor gammal som han är!
Kan även berätta att han nu har ganska många stunder där han är vaken länge och upptäcker världen, oh mitt hjärta smälter för den här lilla killen! Han är så fin! Tänk att man kunde känna så här, älska någon så mycket, så mycket att, att det inte går att beskriva..

2 kommentarer:

Anna sa...

Känslan och äran att få bli Mamma går inte att beskriva! O smälter gör man för dom alla dagar! Va härligt o höra att ni har vari på en resa, de e ju så enkelt när dom e små! På freda ska vi till skansen o de ska bli så kul o se Jason titta på alla djur!
Ha de gött
Kramar

wimsis sa...

Oj vad mysigt att gå på skansen, vet inte hur många år sen det är jag var där! Ni får ha så skoj!

Kramar