söndag 12 april 2009

Vilken dag!

Ja säger då det! Vilken resa.. Har aldrig varit med om något liknande!
Jag och Malin skulle ju då åka till Norrtälje på en snabbvisit och åka hem med Eckerö kl.15.
Det började bra, körde av båten, satt och pratade och så säger Malin: Men när vi flyttar till Gran Canaria tar jag inte med en gammal bil som det inte ens är värt att frakta över.
Då, 5 sekunder senare börjar bilen hacka (mycket), och vi kommer ca. 30 meter till och då bara dör biljäkeln! Jaha, vad hände? Vi sätter igång varningsblinkersen och börjar asgarva! Där sitter vi ett tag och sen ringer vi mamma som får ringa till en bekant. Medan vi väntar tänkte vi att vi skulle köra in till Vreta, eftersom det finns en parkering där. Vi kör och bilen dör, i korsningen!!! Och pricken över i:et var att det tydligen var marknad i vreta, har aldrig så mycket människor där tidigare och alla står och stirrat, och vi garvar.. haha..
Jaja.. Kort och gott kan jag säga att vi vet fortfarande inte vad det är för fel på bilen, och den stannade hela dagen med jämna mellanrum, och vi hann inte hem med Eckerö, utan fick ta Rosella hem. Och sen var det sängen som gällde!
Vilken dag!!

2 kommentarer:

mamaMill sa...

Oj shiit haha ^^ *mardömsscenario*

wimsis sa...

Jo, tack! Kan man lugnt säga, men jag tycker vi hanterade situationen ganska bra, det gäller ju att "gilla läget" lixom, haha..