tisdag 14 april 2009

Än en gång, varför kan ni inte diskutera detta med mig? Eftersom det är mig det handlar om skulle jag ju verkligen önska att jag kunde få en chans att förklara. Jag vet ju inte ens vad det är jag skrivit som är fel..
Och självfallet blir jag upprörd när det blir tal om anmälningar och liknande när jag inte ens får förklarat för mig vad det handlar om.. Som sagt handlar det om allvarliga saker ni anklagar mig för, och jag tycker jag borde få en chans..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Försök ta det lugnt om du kan. Du har inte skrivit något illa om nån och inte utelämnat något heller. Det kommer de nog att inse när dom tar upp det till 'diskussion' Om det ens blir nåt sånt. Försök sova på saken så är allt bättre i morgon.

cassie sa...

det verkar inte så seriöst med någon som säger sådär över en blogg faktiskt. Jag tror inte du behöver va orolig. DU har ju inte nämnt några namn..

MarrO sa...

oj här händer d grejer..:/ ogrundat dock.. d blir nog bra! hoppas du får sova nu! puss å kram

Fia sa...

Håller med, du har nog ingenting att oroa dig för! I så fall borde jag vara i värre knipa än dig, när det kommer till mitt tysnadsavtal, eftersom jag skriver om specifika händelser på jobbet, och bara byter ut namnen! Strunta i människor som inte har annat för sig än att jävlas. Synden straffar alltid sig själv..

Pinglan sa...

Hej..jag brukar titta in emellanåt och jag tycker inte du skall vika undan för några påhopp. Jag jobbar inom vården och vet flera som kan skriva av sig om en tung dag eller liknande..men inte utlämnande. Så andas ut o in, o skit i sorgläsa typer som inte kan stå för vad de tycker..
Ha en fin helg /Pinglan

Cila sa...

Nu tycker jag allt att du ska börja blogga igen! Över en månads paus är bara galet :) '
Puss