måndag 22 mars 2010

Arg

Fy sjutton vad jag inte är taggat för att åka till skolan ikväll.. Kom hem för bara en timme sen ungefär. Mia messade nämligen imorse och berättade att vi skulle träffas och jobba lite på examensarbetet, hoppsan hejsan, det hade Madde visst glömt bort. Så jag fick glömma alla andra planer jag hade för dagen och åka till stan.
När jag kom hem hade jag fått hem beslutet från FPA om mamma- och föräldrapeng. Så det börjar jag få 4/5! Känns ju lite småkonstigt måste jag medge, mammapeng.. Jag?! Haha. Sen hade vi fått hem brev om att förlossnings- föräldraförberedande kursen vi blivit inbjudna till är inställd för att ÅHS ska spara pengar. Jävla idioter säger jag bara. Jag blir så förbannad på att det ska sparas på vården av alla jävla ställen, och det tar ju för fan aldrig slut, det ska bara dras in på mer och mer. Det stod även att de uppmanar papporna att komma med på barnmorsketräffarna eftersom information kommer delges där. Jaha, men jag går till bm en gång i månaden och min karl är bara hemma varannan månad. Han kommer ju få väldigt mycket info. Sen fattar jag inte heller hur bm ska ha tid att informera om allt de som skulle delges på kursen, då måste de ju förlänga besöken också, men det kan jag nästan lova er att de inte kommer göra. Tid = pengar. Fy fan. Nu är jag arg.

3 kommentarer:

Marie sa...

jamen fy fan va dålig stil! Hur kan man spara in på nå sånt????? Å precis som du skriver, Conny då? Mycke info han hinner få... Förstår att du e arg, me all rätt!

wimsis sa...

Det undrar jag också!! Fan alltså, politiker skulle man bli så kanske man skulle ha lite att säga till om, för det har man ju uppenbarligen inte som "vanlig" medborgare.. morr

mille sa...

!!! Fy fan! :/