tisdag 31 januari 2012

Öppen

Så där, nu är bloggen öppen för alla igen.
Ger det ett försök alla fall så får vi se.

5 kommentarer:

Linda S sa...

va roligt att du öppnat bloggen igen,för jag fick de inte o funka förut så har inte alls läst... men grattis till graviditeten :) jag funderar oxå om jag ska öppna min elr ej....

Marit sa...

Hejsan! Tack så mycket för råd om barnvagn! Det är en hel djungel därute, som sagt. Det måste vara ännu värre för dig som ska få plats med två stycken :)

Mina funderingar har kretsat kring om vi verkligen behöver en fast liggdel eftersom att Loppan kommer på våren/försommaren. Det kanske räcker med en sittdel som man kan ställa in en mjuklift i. När väl börjar bli kallt här nere igen så kommer hon ju förmodligen ha växt ur liggdelen iallafall.. Men det är som sagt himla svårt. Jag blir mer förvirrad ju mer jag tänker på det :)

Vad fint ni börjar få i huset! Du gör helt rätt som bestämmer själv hur du vill ha det - det är ju ni som ska bo och leva i det köket. Det är alltid många som kommer med goda råd och kommentarer för hur man ska göra saker, men i slutändan får man alltid lyssna på sig själv. Det är då det blir bäst!

Stor kram till er alla!

Anonym sa...

Grattis:)

wimsis sa...

Linda: Tack :) Är riktigt skoj med en liten till! Skulle vara roligt att träffas igen, och få se alla dina små!

Marit: Jag tror att vi kommer ta en vagn med endast liggdel och då sätta i en mjuklift. Det är trots allt så kort tid de kan vara i liggdelen, sen kan jag ju bara ha syskonsitsen på sittdelen, så lutar nog åt att det blir så!
Men ni gör ju givetvis som NI vill! Åk till en barnvagnshandlare och kläm och känn lite, så kanske ni vet lite mer vad ni vill ha sen!

Kram

Linda S sa...

Det sku vi borda ta o göra,så man får se hur Liam växt oxå :)