måndag 20 augusti 2007

Fullt upp

Nu är man tillbaka till vardagen igen efter en ganska så hektisk tid.. För det första har ju vi hållit på och flytta, vilket var jävligt jobbigt. Lämnade nycklarna till ålandsvägen förra lördagen. På söndag morgon stack vi iväg till Sthlm. sov över där hos mormor. Söndag morgon kl. 05.00 ungefär så startade vi bilen och körde ner till Halmstad, vi var framme vid 10 ungefär.. Hämtade ut nycklarna till Mackes nya lägenhet, lyfte upp grejer dit och stack sedan iväg till IKEA i helsingborg. Åkte tbx ti Halmstad, hämtade en madrass att sova på, duschade och gick iväg på en fest. Där var vi några timmar, sen hem och sova.
Vaknade nästa morgon vid 11 typ. Väntade på att vi skulle få ett par nycklar så att vi skulle få flytta resten av grejjerna.. Väl färdiga med det satte vi oss i bilen och körde tbx ti sthlm.. var framme där vid 22 tror jag.. Upp vid åtta nästa morgon, stack ner till grisslehamn nästan med en gång.. hemma vid tre ungefär, åkte till mammas jobb, bytte bil, åkte ti västernäs och pratade me pappa några minuter, åkte hem, packade upp grejjerna från halmstad.. Gullade me illrarna. Packade väskorna, åkte och handlade och stack till Kökar.. Framme på kökar vid 9.. Åkte och fiskade, och sedan sooooova!
Vi var på Kökar till lördag. Igår var vi på kalas, Malin och Sofie har fyllt år så det bjöds på kaffe och tårta. Mumma! På kvällen skruvade pappa upp en rullgardin, ett vinställ och en lampa åt mig. Sen har ja hållit på och tvätta i två dagar oxå..
Och idag har ja varit i skolan första dagen. Hände inte så mycket var mest en jävla massa information...
Undrar om nån faktiskt orkade läsa allt det här..

5 kommentarer:

Cila sa...

Snälla byt bild på mig igen, gräslig man ser ut! :( Som en uppstoppad gris!

Cila sa...

Klart jag läste allt! :) Usch va du ha haft o göra! Duktig flicka!

mamaMill sa...

Bra att du är tillbaka! :) Och ja, jag förstår att du haft det stressigt, dags att tagga ner :)

wimsis sa...

ja tar bort den idag. ja loovar!

Cila sa...

Tack älskling! Nu kan jag äntligen vara inne på din sida utan att skämmas allt för mycket! :P