onsdag 17 oktober 2012

Noel fyra månader

Idag blev våran minsting hela fyra månader gammal. Det känns som det var igår vi fick se honom för första gången, samtidigt som det känns som han alltid varit hos oss.

Han är en en riktig liten goding. Är oftast nöjd och glad, vill gärna vara med där det händer och säger nog till när han inte vill vara ensam :) Han tycker speglar är jättefina och roliga, är killig under hakan och på magen, kan skratta med ljud :) Ligger gärna på mage och svänger sig från rygg till mage heeela tiden. Greppar saker och tuggar gärna på bitringar eller vad som erbjuds.
Är fortfarande helammad och vägrar dricka ersättning (tips?) finsmakaren själv. Sover väldigt bra nattetid. Sommar runt 20-21, vaknar och vill ha mat kanske en gång per natt, ibland sover han ända till 6-7! Dagtid sover han inte lika bra. Oftast blir det ett antal powernaps på allt mellan 10 min till 40 min. Oftast en lite längre stund på eftermiddagen. 

Igår var vi till rådgivningen och vågen stannade på 7540 g, och längden är 63,5 cm! Så växer det gör han och mat får han :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 kommentarer:

Emy sa...

Fina Noel! Tänk att våra små är så stora redan! :)

wimsis sa...

Ja, det är inte klokt! Man vet ju att det går snabbt, men så här snabbt?!

Cila sa...

Men guud, jag dör lite smått när jag ser hans underbara gose kinder och dubbelhaka! <3

Vill snusa!! :)

wimsis sa...

Hihi, jo visst är det mys med bebishull :) Hur e d, e Eddie hemma nu?

Cila sa...

Nope, han är på jobb! Men vi kan väl försöka ses ändå? :)